Kompakt klassiker i opgraderet design

Der er mange fordele ved ikke at have en for stor bil. Man kommer lettere frem og finder lettere en parkeringsplads. Det er til at komme omkring, selv i bykernerne, hvor vejene kan være smalle og trafikken tæt. En kompakt bil er mærkbart mere manøvredygtig end et stort skrummel. Den vejer heller ikke så meget og det gør den billigere i afgifter, og så er forbruget af brændstof i den grad til at overskue. Og den plads, der er, er godt udnyttet. Til sidste tomme.

En Ford Fiesta har alle de gode egenskaber man kan ønske sig af en kompakt bil. Og så har den endda fået en makeover, der siger spar to. Det udvendige design har aldrig været smukkere og mere funktionelt. Sikkerheden i Ford Fiesta er også forbedret, og der er kommet flere gode nyheder i kabinen. Det er en bil, som i forvejen var kendt af mange, som helt sikkert nu vil få et endnu større publikum. Glæd dig til at prøve den.

Nem betjening af alt

Ford Fiesta kommer med det avancerede system Ford SYNC 3, som gør det muligt for dig at styre alt, inklusive telefonen med din stemme. Systemet opretter forbindelse til dine enheder og muliggør en samlet betjening. Det er supersmart og meget enkelt. Og det er altid lækkert med ny teknologi i bilen. Især, når den faktisk virker, og giver en bedre oplevelse. 

Er du på tur med Ford Fiesta, så vil du glæde dig over de nye innovative tiltag, der er gjort ved denne model, som vel nok er en af de allermest kendte og elskede Ford-modeller i nyere tid. Ford Fiesta er en bil man bliver glad for, og let føler sig fortrolig med. Det mærkes med det samme man stiger ind i kabinen og sætter sig til rette.

Et liv i frihed

Selvom man bor midt i byen, hvor der er busser og togforbindelse, så er det en kæmpe fordel at kunne tage sin egen bil og køre hvor hen man vil. Her er Ford Fiesta meget velegnet. Dels på grund af sin kompakthed, men også den skønne komfort.