Skal du have en lækker juicemaskine?

Hvem elsker ikke et godt glas juice? Det er forfriskende og læskende og dejlig sundt med et glas juice i løbet af dagen. Hvis man har smagt friskpresset juice, så ved man, hvor meget bedre det smager i forhold til den, man køber på karton i supermarkedet. Det kan næsten ikke sammenlignes, så meget bedre er den ægte vare, når den lige er presset. Hvis man presser sin juice selv, så kan man også selv bestemme, hvilke frugter og grøntsager man ønsker, den består af.

På en god juicemaskine kan du lave lige præcis de juicer, som du bedste kan lide. Og det er sjovt at eksperimentere med forskellige frugter og grøntsager og smage hvor vidt forskelligt, de forskellige juicer smager. Der ligger en hel verden i smag for fødderne af den, der netop har anskaffet sig en juicer. Og udover at det er spændende at smage sig frem, så er det også sundt at drikke juice, der kommer direkte fra presseren.

Saftcentrifuge eller slowjuicer?

Der findes generelt to slags juicemaskiner. En saftcentrifuge er god for begynderen. Den kan på ingen tid lave klare og lækre, filtrerede juicer, og så er den billig og dejlig nem at rengøre. Man kan have stor glæde af en saftcentrifuge. Ingen tvivl om det. Den vil lave de skønneste juicer til begynderen, som gerne vil prøve kræfter med juicer.

En slowjuicer er, som navnet antyder, langsommere at bruge. Til gengæld er den mere skånsom mod frugten og får fibrene med, som jo er noget af det sundeste. Hvis man er rutineret juicer, så er sådan en juicemaskine det helt rigtige. Du får en sundere juice med flere fibre og en længere holdbarhed. Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en slowjuicer.

Glæden ved frugt

Juice består af frugt, der er blevet til saft på den ene eller anden måde. Sund og nærende saft, rig på vitaminer. Det smager godt, og man bliver frisk og sund af det. Det er en daglig glæde at kunne lave sin egen friskpressede juice og læske ganen med den gode smag af friske frugter.