Skal du og dine venner lære at spille padel?

Nogle gange kan det være en sjov og anderledes oplevelse at lave noget fysisk aktivt sammen med sine venner. Det er både en god måde at få pulsen op og sved på panden, samtidig med at man tilbringer tid sammen og forhåbentlig får et spil på læben. Hvis du og dine venner ikke allerede elsker padel, så kommer i helt sikkert til det, når i har testet det af.

Pade er en sportsgren der indenfor de seneste år er blevet rigtig populær. Man kan spille padel mange steder i sportshaller og også udendørs, rundt omkring i landet. Det er en forholdsvis ny sportsgren, men det tyder på at danskerne er vilde med padel, og der er en stigende interesse i at spille padel.

Hvis du også dine venner gerne vil afsted, kan du nemt undersøge hvor i landet tæt på jer, der ligger et sted, hvor man kan spille padel. Nogle steder er indendørs og andre er udendørs, så husk at tjekke, om dem, som er udendørs, er tilgængelige i forhold til vejret.

Hvordan spiller man padel?

Når man skal i gang med at spille padel, er det først og fremmest vigtigt at man har det udstyr man skal bruge. Du skal bruge nogle padel bolde og desuden 4 ketsjere, da der er 4 spillere. Du kan også anskaffe dig nogle padel tasker til at opbevare dine ting, men det er ikke en nødvendighed.

Derudover skal du bruge 3 venner, som vil spille sammen med dig. I padel spiller man på hold af 2 mod hinanden. Ligesom i tennis, squash og badminton handler det om at vinde bolden og få point, så man kan vinde. I midten af padel banen er der et net, som man skal skyde over.

Desuden består padelbanen af høje vægge, som er en del af spillet. Man må nemlig ligesom i squash, gerne bruge væggene når man spiller. Derfra er der nogle forskellige regler, man kan spille efter. Man kan sagtesn gøre reglerne nemmere og sværere alt efter niveau, og det er på den måde nemt og sjovt at spille padel, selv hvis man er nybegynder.