Den Nye Mercedes CLA er Ren Luksus

Hvor ofte giver forkæler du dig selv og din familie med noget luksuriøst? Alle kan sætte pris på luksus, og det er absolut ikke noget man bør skamme sig over. Uanset hvem du er, så er jeg sikker på, at dit liv og din dagligdag er fyldt med udfordringer. Der er altid en masse problemer der skal håndteres, og nogle dage, uger og måneder er bare virkeligt hårde at komme igennem. Med så meget modgang, så fortjener vi altså også, at have det godt engang imellem. Det er her, hvor luksus virkeligt kommer ind i billedet. Ting der er luksuriøse er nemlig en form for koncentreret hedonisme: og det er lige præcis hvad vi har brug for, når tingene har været grå og kedelige i et stykke tid.

Der er mange forskellige former for luksus, og de er alle sammen effektive, når det kommer til at sætte et smil på læberne og give os en pause fra hverdagen. Nogle mennesker ynder eksempelvis at give dem selv et spa-ophold over en weekend. På den måde har man et par dage, hvor afslapning og forkælelse er i centrum. Der er ikke noget mere luksuriøst, end at sidde i et varmt boblebad med sin kæreste, mens man drikker et glas champagne og deler en klase vindruer. En god omgang massage – gerne en time eller to – er også en ufatteligt luksuriøs oplevelse, der får hverdagens problemer til at forsvinde, og minder os om, hvor godt livet kan være.

Andre udbredte former for luksus er dyre middage, på landets bedste restauranter, og all-inclusive ferier, hvor man ikke behøver at røre en finger.

Alle disse former for luksus har dog det tilfælles, at de ikke varer særligt længe. Hvis du køber en luksuriøs massage, så varer den højst et par timer. Måske føler du afslapningen og glæden i kroppen hele dagen, men det er så også det. Et spa-ophold varer en weekend, og en luksus-ferie varer måske en uge eller to. Men derefter er du tilbage til hverdagen, og må møjsommeligt spare op til den næste lille bid af luksus.

Hvorfor ikke købe noget, der kan gøre luksus til en del af din hverdag? Det har jeg selv gjort for nyligt. Jeg har nemlig investeret i den nye og luksuriøse Mercedes cla. Alle ved at Mercedes er det bilmærke, der bedst har forstået, hvordan man bringer luksus ind i moderne biler. Hver dag, når jeg kører til eller fra arbejde, får jeg altså en luksuriøs oplevelse. Det er noget der gør hverdagen langt lettere at håndtere, da jeg ved, at følelsen af luksus kun er nogle få timer væk. Jeg behøver ikke at vente til weekenden eller den næste ferie sydpå: min luksus holder klar ude på parkeringspladsen.