Hvorfor du som minimum bør have én sweatshirt i skabet

Hvis du ikke har en sweatshirt eller en hættetrøje i skabet, så går du glip af noget. For sweatshirts bør nærmest være hvermandseje. Særligt når det skal være behageligt og praktisk. En sweatshirt og en hættetrøje er mere eller mindre det samme, bortsæt fra hætten. En hættetrøje kommer desuden ofte med en lynlås. Begge har masser af fordele, hvilket du kan læse mere om her i artiklen

Sweatshirts til mange situationer

En sweatshirt er ofte noget af det allermest behagelige, man kan have på. Særligt hvis den er lavet i god kvalitet. Typisk forbindes denne type trøje måske mere med sport end med hverdagsbrug, men den kan så absolut bruges i nærmest alle situationer. Alt efter vind og vejr selvfølgelig. Sweatshirts er desuden praktiske at have med sig overalt til mange formål.

Hvem kan bruge sweatshirts?

Måske tænker du, at sweatshirts i hvert fald ikke hører hjemme på en arbejdsplads. Det er ikke helt tilfældet, alt efter hvilken dresscode der selvfølgelig er bestemt. Hos qUINT kan du for eksempel finde sweatshirts i mere enkelt design og mere enkle farver. Disse trøjer kan både give det mere stilede look, men kan også bruges i andre sammenhænge. Indenfor modeverdenen kan man faktisk få sweatshirts fra alverdens kendte mærker, også designerbrands.

Find streetwear-stilen hos qUINT

Hos qUINT finder du de fedeste mærker indenfor sweatshirts. Her forhandles der nemlig både ALIS, Champion, Carhartt og Fila eksempelvis. Her skal du nok få stillet lysten til en ny trøje med alle de fede designs og farver. Der er ikke sparet i forhold til flotte detaljer på mange af deres fede sweatshirts.

Brug gerne sweatshirten til at personliggøre din nuværende tøjstil eller prøve noget helt nyt. De fede trøjer kan altså bruges derhjemme, når du har en hyggedag, skal på date eller til sport. Skal du til fest, er disse trøjer også klart en fed detalje i forhold til dette look. Det behøver ikke være ubehageligt, bare fordi man skal i festtøjet. Det kan stadig være moderne og fedt, selvom det er yderst behageligt. Klik ind på qUINT og se det store udvalg.