Smart efterårskollektion med klassiske indslag

De fleste kvinder kan godt lide både det nye smarte og trendy, samtidig med at de klassiske dyder godt må være synlige i snittet. Det giver en dybde i stilen, som tiltaler rigtig mange. Der er også noget skønt i at se et klassisk klædningsstykke lige få en twist af hyper modernitet, uden at det derved mister sin charme. Det synes designerne også, heldigvis. Og der designes ofte videre på de gode klassikere og frembringes nye, spændende kollektioner.

Er du på udkig efter tøj i denne genre, så er GANNI et meget spændende modehus, der netop ikke er bange for at tage gamle travere op og give dem nyt liv i fantastiske snit og vilde farver. Det er livsbekræftende og meget skønt at se, hvor designerne hos GANNI forholder sig frit og åbent til traditionen. Der er ikke tale om et opgør med det klassiske, men om et medspil hvor det klassiske giver afsæt til det moderne. Det er meget spændende at se på.

Skønhed og charme

Denne lyst til at eksperimentere med det klassiske gør kollektionen fra GANNI til et forfriskende pust ind i modeverden. Men hos GANNI kan man også sagtens designe fra bunden. I efterårskollektionen er der mange eksempler på helt nye retninger, som virkelig fornyer genren. Men fælles for det meste i kollektionen fra GANNI er den umiddelbare charme, der stråler ud af både tøj og accessoires.

En anden virkelig skøn ting ved kollektionen fra GANNI er, at man kan mikse på kryds og tværs i det store udvalg af fine ting. Det gør ens garderobe dobbelt så stor, når man ikke er afhængig af, at lige præcis den bluse kun kan gå til det ene par bukser osv. Der ligger en opfordring til leg og eksperimenter i efterårets kollektion fra GANNI.

Mønstre, striber, tern og flotte farver

Gå selv på opdagelse i det spændende univers fra GANNI. Du vil helt sikkert begejstres af hittepåsomheden og glæden ved at eksperimentere, som præger hele kollektionen. Den er frisk og ung, legende og klassisk i samme hug. Det er en stor fornøjelse at mikse og matche med tøjet fra GANNI.