Få inspiration til det komplette gamer-rum

Skal du til at indrette et gamer-rum i din bolig? Og ved du ikke helt, hvad sådan et rum skal indeholde udover dit gaming udstyr? Der er heldigvis masser af inspiration og gode råd at hente på nettet, som kan gøre processen lidt nemmere for dig. Inspiration og gode tips er også formålet med denne artikel, så er du på udkig efter netop det, er du landet det helt rette sted. Du vil her blive præsenteret for vores bud på, hvad der gør et gamer-rum komplet. Det er nemlig ikke kun et skrivebord og en computer, der udgør gamer-hulen, men alle de små ekstra detaljer. Læs med her, og bliv klogere på hvad det kan være. 

Gamer plakater til væggene
Udover de essentielle ting man behøver i et gamer-rum såsom skrivebord, stol og computer, eller tv og PlayStation, bør man også have fokus på resten af rummets udtryk. Er det bare et halvtomt kontorrum med hvide vægge hele vejen rundt, vil der ikke være særlig meget gamer-rum over det. Bruger man derimod lidt kræfter på at kæle for de små detaljer, bliver rummet meget mere gennemført. En af måderne man kan tilføre lidt ekstra til rummet på, er ved at hænge nogle gamer plakater på væggene. Spiller du fx Fortnite vil en Fortnite plakat eller to være oplagt. En Fortnite plakat består af citater eller genkendelige illustrationer fra spillet. Man kan endda få en personlig Fortnite plakat, hvor ens navn står på. Med denne slags plakater på væggene vil temaet være mere fuldendt, og samtidig viser det, hvilke spil du foretrækker at spille. 

Et hyggehjørne til afslapning
Et andet tip til hvordan du kan gøre gamer-rummet mere fuldendt, er ved at tænke resten rummet ind i processen. Har du fx noget plads tilovers, som på nuværende tidspunkt ikke bliver brugt til noget, kan du overveje at lave det til et afslapningsområde – et hyggehjørne om man vil. Her kan du indrette med store, bløde puder eller sækkestole. Så kan du og dine gæster smide jer der, når I tager en pause mellem spillene. Udover at være rart for dem som sidder der, er tekstiler bare generelt en god idé at tænke ind, når man indretter et rum. Tekstiler er nemlig med til at bløde et rum lidt op. Er der også plads til et tv i rummet, kan det også blive stedet hvor i bare slapper af og ser serier og film. Tv’et giver dog helt sig selv, hvis du er typen som foretrækker at spille PlayStation eller Xbox i stedet for computer. 

Dæmpet belysning 
Sidst men ikke mindst er belysning i et rum enormt vigtigt. Finder man sin inspiration på Pinterest og Instagram vil man se, at LED-lyskæder er enormt populære i gamer-rum. Disse lyskæder kan nemlig skifte farve, så man kan skabe ekstra hulestemning med fx blåt eller rødt lys. LED-lyskæderne koster ikke alverden og kan købes på nettet og i gør-det-selv butikker som Silvan og T-Hansen. De er desuden rigtig nemme at sætte op på vægge og lofter, da de har en selvklæbende side.